Tippek a fogyás szerint a dietetikus

És mindenekelőtt az eredménye nem csak éves tapasztalattal rendelkező betegek ezrei olyan kóros súlyos, akik túlsúlyosak vagy elhízottak, de ők egy másik megközelítés, és nem egy listát az élelmiszer vagy nem élelmiszer, igen, és ezt, vagy nem, hogy ha azt szeretnénk, hogy lefogy.

Az élelmiszerekkel kapcsolatos problémái gyakran nem csak az élelmiszerekről szólnak:

Az élelmiszerekkel kapcsolatos problémái gyakran nem csak az élelmiszerekről szólnakSzerint Dr. Langer, a legtöbb ember, aki nehezen fogyás fejleszteni szokások, amelyek nem csak az élelmiszer, hanem, hogy vezesd őket, hogy hízni. Gyakran az élelmiszerrel való kapcsolat, az éhségérzet valami másra reagál: a túlzott ellenőrzés arra, hogy mit kell enni, és mennyit lehet elrejteni más helyzetek, például munka vagy család vagy akár egészség ellenőrzésének hiányát; a túlzott éhség és az édességek iránti vágy akaratlan kísérlet lehet arra, hogy az ételt a szorongás csillapítására használják.

Ha valaki azt mondja, hogy kevesebbet kell enni, mintha soha nem próbálta volna az életében, nyilvánvalóan nem működik. Gyakran meg kell dolgozni minden mást, kevesebb, mint az élelmiszer. Munka szorongás, a saját boldogságát, jólétét, nemet mondani, ha szükséges, élni az életet egy másik, pozitívabb megközelítés, csökkenti a stresszt. Röviden, akkor sokat eszik eredményeként valami mást, és talán jobb lenne, hogy a bika a szarv, és foglalkozni, hogy valami mást, ahelyett, hogy gondolkodás megoldása minden problémát a diéta.

Senki sem szeret megbánni, még az ételt sem:

Senki sem szeret megbánni, még az ételt semhányszor nem adott magunkat, valami félelem, gyarapodik, kerülni, meghívók, események, kellemes vagy örömteli helyzetekben, ehelyett inkább enni, enni, egyedül otthon, ne járjanak úgy, hogy ne essen kísértésbe? De nem élhetsz így egész életedben. Az élet egy.Az idő pazarlása a rossz dolgok miatt nem csak haszontalan, hanem kockáztatja, hogy kétélű kardká válik. Az élet teljesebb és kielégítőbb, korlátozó túlzásokat, de anélkül, hogy megfosztaná magát semmit is lehetővé teszi számunkra, hogy lefogy, csökkenti a stresszt a diéta és az áldozatok.

Hagyja abba az állandó jegyzeteket a testalkat és mások, ez diseducative: ha mindig szenvedett problémák élelmiszer, talán túlsúlyos, Gondolkozott már azon, hogy milyen eredetű mindez? Például előfordult már, hogy amikor kicsi voltál, az iskolában vagy a családban, mérlegelték a megjelenését? Néha van egy érzelmi seb, ami egy test seb: a test kép annyira veszélyeztetett, és továbbra is ezt mindaddig, amíg azt kell gondolni, aggódva, vagy rögzítse a folytatása a testrészek, hogy nem szeretjük, vagy elképzelni más.

Ezeknek a negatív gondolatoknak a abbahagyása, a testünkre vagy másokra utaló kifejezések vagy szavak használatának abbahagyása egy módja annak, hogy megtörjük ennek a rögeszmés kötésnek a láncait az étellel, valamint a súlyunkkal is.

A táplálkozás egy hóbort, a kiegyensúlyozott táplálkozás örökre.

A táplálkozás egy hóbort, a kiegyensúlyozott táplálkozás örökre.A diéták olyanok, mint bizonyos csúnya ruhák, amelyeket azért veszel, mert divatosak, és szerelmes vagy beléjük: de egy év múlva kinyitod a szekrényt, és azon tűnődsz, mennyire merészen viseled ezeket a dolgokat. Ahelyett, hogy megszállná a pillanat minden étrendjét, ne fosztja meg magát a szeretett ételektől, hanem egyszerűen próbáljon kiegyensúlyozott módon enni, előnyben részesítve a természetes ételeket, valamint a lehető legkevesebb tárgyat.

Néha a torok bűne, de a kamrában inkább a természetes megközelítés, kevésbé Rabszolga mágikus termékek, étrend, vagy ipari snack, valamint a különböző készítmények. Egy bölcs módszer, amely elkerüli az olyan illúziókat, mint például egy hónap vagy egy hét karcsúsítása, mindenekelőtt hosszú távon védi az egészségét.

Ha ez okozza: éhségrohamok, a terv által nem engedélyezett élelmiszerek iránti vágy, fáradtság, bélproblémák, ciklusod vagy pajzsmirigyed problémái, nem számít, hogy fogysz-e. Ez nem egy fenntartható helyzet, és ezt te is tudod. Meg kell etetni magát egy intuitívabb módon magad, felfedezni élelmiszerek, hogy kapsz igazi teljesítése, és úgy érzi, táplált, jóllakott, nem szünteti meg az egész kategória az élelmiszer vagy a menetrend étkezés szerint hülye szabályok, hogy nem is magyarázza meg jól magad. A megfelelő táplálkozás olyan dolog, amit automatikusan csinálsz, amely az évek során tart, ami nem súlyoz le, de egészséges marad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*