Körül a Közép-éjjel-nappal a család tagjai program,

Fej ellen a Hatalom tudja állni minden hétköznap

Fej ellen a Hatalom tudja állni minden hétköznapIndítása a határokon átnyúló munkát kultúra.digitális, amely foglalkozik a összekapcsolja a szociális intézmények észak-Csehországban, valamint a Szász. Mit der Internetes oldal a kultúra.digitális ist elmúlik Gegenwartskunst der deutsch-tschechischen Grenzregion unkompliziert erlebbar meghalni Nutzer innen selbst entscheiden selbst, volt sie interessiert, welche neuen Orte sie entdecken út und wie sie am liebsten reisen möchten. Mit dem kultúra fesztivál, möchten wir am Freitag, den Juni einen Tag in der tschechischen Stadt Ústí nad Labem verbringen dafür fahren vagyok Nachmittag kostenlose Busse hasi Drezda zum Kulturort Ranger im Zentrum der Stadt.

Hier startet eine ebenfalls kostenlose und geführte zweistündige utazás zu ausstellungsräumen, in denen elmúlik Diplomausstellungen junger Künstler innen aus a Szája, azt is megmutatta, warden párhuzamos dazu finden im Ranger Műhelyek für Familien statt. Előadások und ein buntes Abendprogramm mit Zenekarok, Dj-k und runden den Tag hasi. Elmúlik kostenfreie Rückfahrt ist 20.00 a következő helyen und 01:00 a következő helyen möglich. Für alle Interessenten, denen elmúlik Abfahrtzeiten der beiden Busse aus drezda nicht passen das Ranger ist fußläufig nur zehn Minuta vom Hauptbahnhof Szája entfernt der zentrale Veranstaltungsort des Festivals, das Ranger, vereint Mozi, Projektraum und kávézó egy einem Ort.

A der kunstgalerie közelében werden aktuelle Fragen

A der kunstgalerie közelében werden aktuelle FragenUnd konkrete Ereignisse beleuchtet und mit einem Schwerpunkt auf internationale Zusammenarbeit über elmúlik Terület hinaus reflektiert umfangreiche Vermittlungs und Rahmenprogramme machen-től elmúlik Themen Groß Klein und zugänglich. Am 21. Juni ist die Ausstellung Solar City város a Napfény, zum architektonischen Erbe der Stadt aus der Zeit von 1948 bis 1989 und den Auswirkungen auf die heutige Zeit zu sehen střekov nézd a zenészek a szomszédos Drezda. Alena a Torkolat tanult, valamint Stefanie magát az úgynevezett hosszú távú szeretője a város ez nem egy szakember épület vagy történelmi séta helyett egy sarkantyú, hogy egy lehetséges megközelítés a megfigyelése, feltárása, megszerzése érdekében, hogy a városhoz közelebb.

Tartalmazza nekünk, oszd meg a nézőpont, valamint a tapasztalata, valamint a re található egy elhanyagolt. Veled, amikor lehet, elektronikus fényképezőgép vagy telefon cam valami, hogy össze vele. Wir spazieren durch a Szája, a Střekov und erkunden diesen Stadtteil Blick aus dem zweier Zenészek: Alena Drahokoupilova als ehemalige Bewohnerin und Studierende, Stefanie Busch als langjährige Liebhaberin dieser Stadt. Ganz besonders interessiert uns die Geschichte elmúlik Firma Schicht, später Setuza, die die Stadt massgeblich prägte und Usti zu sein Wohlstand in der Vorkriegszeit führte. Wir töltött Euch ein, mit uns zu gehen, den Blick auf das Randständige, auf das nicht Offensichtliche zu richten, utopischen Momenten nachzuspüren, elmúlik Stadt neu zu entdecken und Eure Perspektive mit einzubringen!.

Bringt eine Kamera oder ein fotofähiges Mobiltelefon

Bringt eine Kamera oder ein fotofähiges MobiltelefonMit und etwas zu schreiben mit, besondere Orte und Situationen festzuhalten Ünnep okos dalokat. Jó dalok, az egész stílus ez Hradec napforduló a dalokat a Napforduló lehet hallani, nem lehet pigeonholed. Beleértve a lenyűgöző egyének, valamint a zenekarok egész styles a guitar rock keresztül, a modern dalszerző, elektronikus, valamint a világ zene valamint nem csak a cseh köztársaság, de hasonlóképpen külföldről ebben az évben a spektrum képviseli a finn boszorkányok Värttinä, cseh elektronikus hagyományos Midi Emberek, a trendi Ventolin vagy hangos Manon Meurt, azonban emellett számos egyéb speciális feladatokat is zenekarok, mint Kafka Zenekar, a Duna, vagy Száz háziállat.

Üdvözöljük a jelenet után, hogy a teljesen szabad terület fesztivál lesz a kínálat egy másik, kevésbé ismert, de nem kevésbé kiváló minőségű zenekarok a lehetőséget, hogy jelen festivalovému a közönség. Szépségszalon Mechtilde kellékek beszélgetések, tárgyalások, irodalmi olvasmányok, műhelyek, valamint a programok a gyermekek számára a név tisztelgés a Mechtildě Lichnovské … egy rendkívüli nő, a másik fele herceg Karl Max Lichnowsky, az utolsó háború előtti tulajdonosa a hradec kastély. Mechtilde az életében elkövetett, hogy a promo, a társadalom, valamint a társadalmi élet, a társalgás, a művészek pedig magam is komponált, különféle könyvek ez a modern, valamint emancipált nő a megtestesült milyen értékeket Hradec napforduló próbál elérni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*