Kínál szokatlan környezetben,

Az apátság a nyáron még egyszer ellenőrizzék

A kulturális esemény Összesen tizenhét nyaralás estek az apátság komplex biztosan eljön a fesztivál Želivské kulturális nyár a második kiadás a különböző zenei-kulturális ünnep a szív, a Felvidéken, majd felavatta július-minden bizonnyal utolsó 3-ig. 2011 szeptember.

Az apátság a nyáron még egyszer ellenőrizzék

Az őrnagy hangsúlyozzák az egész fesztivál lesz a hegedűóra által világhírű virtuóz Jaroslav Áldott Želiv égisze Alatt a tanács elnöke a képviselők a parlament, a CSEH köztársaság, Miroslavy Nemcova, valamint tagja a parlamentnek, a CSEH köztársaság, Vysocina Terület, Jana Fischer, 1-től. Július 3. 2011 szeptember želivském premontrei kolostor volt, 2010-ben hirdette a Nemzeti szociális emlékmű tartott Želivské nyári kulturális musica Figurata 2011 az első évben konzultált a látogatók meg is látogat a döntő sikert aratott, ezért idén úgy döntött a fesztivál, hogy növelje. A számos este mutatja-kal emelkedett egy 3-án. Az egyik csúcspontja az esemény minden bizonnyal a hatékonyságot azáltal, hegedűs Jaroslav Áldott, a modern legjobb az oratórium, amely több mint 200 éve találták meg a kolostor archívum meghívja önt, hogy a rendezvény kreatív igazgató Marika Sült minden program végez az esti kirándulás az apátság bonyolult, amely tartalmazza a jegy ára.

Előtt egy hónappal kezdődik a rendezvény programja az előadások teljes minden látogató a fesztivál, biztos, hogy biztosan megtaláld a kívánt motívum. Még ez minden bizonnyal nem marad egy fesztivál, csak a klasszikus zene “az eredeti program jön cseh jazz-énekes, Vladimir Krčková, valamint az apátság ambitech minden bizonnyal a telepítés egy esemény, a műhely, a fotós Martin Kosa, amely reportážním út áll, az elmúlt évben az élet egy terminál az apátság, valamint kezdődik a végső teljesítménye tavaly” rámutat, apró, valamint a darab egy mozgalmas program Sült koncertek, az első évben már számos nézők, hogy elsősorban maradt az apátság hosszabb ideig.

Ebben az évben egy webhely látogatói

Nem tud befogadni szerzetesi ünnep, mint a nem-hagyományos azt jelenti, hogy kiad egy nyári pihenésre ezzel párhuzamosan a kulturális nyáron fordul elő, a kolostor éves nemzetközi nyári intézmény a szent zene Convivium, amelynek tagjai a zenei program elvégzi a szerkezet a fesztivál 20 augusztus további részletek a csatolt program.

Ebben az évben egy webhely látogatói

Nyári esemény, időszak van itt a Jó reggelt, Prága! játszunk napi most a 2 jegyet a cseh várak.cz, a cselekvési a kastélyban Tocnik, ami meg fog történni 12.– 13. Július az oldalon minden bizonnyal a Hitrádio Város csapat egy relax zóna. Várak CZ a nyári szezonban kulturális fesztivál, amely két részből áll, a cseh várak.CZ is Moravské hrady.CZ. 15. év a projekt kerül sor az egész nyári 2019 a nagy cseh, valamint a morva történelmi monolit fokozatosan nyolc különböző területeken a cseh köztársaságban az ünnepi Program épül az előadás vezetők a cseh, valamint a szlovák zenei színtéren. A nyári szezonban kulturális ünnep, cseh kastélyok, valamint Moravské is elsősorban a fejlődő turisztikai, valamint az expozíció, a gyönyörű, történelmi monolitok a régiókban.

Amely minden bizonnyal eltérnek a különböző egyéb nyár ünnepségek, nem csak a különböző környezetben, de emellett egy gazdag különböző hozzáadott szolgáltatások, valamint az italokat a költségek a szombat jegyek állt kirándulások az állandó események a várak. A versenyzők Fejét az Iva lehet regisztrálni az akadály a kora reggeli program Üdvözlet Prága! Szöveges formában a név, vezetéknév, továbbá a jelszó, fejét a szám vojta neked, Ivy mindig készítsen 2 kvíz vizsgálatot a 2 témákat abban az esetben, ugyanazt a fajta megfelelő válaszok határozza rozstřelovací kérdés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*