Hogyan lehet fogyni az ünnepek előtt, alatt vagy után (a titok, hogyan kell)

A megközelítés az ünnepek ad okot, hogy szükség van, hogy lefogy, majd újra formába azáltal, hogy eltávolítja ezeket a kilókat hozott a tél folyamán. Máskor éppen az ünnepek hagynak egy kis szalonnát, vagy lehetőséget adnak arra, hogy megszüntessék.

Azok a motivációk, amelyeknek a fogyáshoz és az egészséges táplálkozás követéséhez kell vezetniük, túlmutatnak az esztétikai szempontokon, és mély hatást gyakorolnak egészségünkre és várható élettartamunkra. Lássuk, hogyan lehet fogyni természetesen néhány egyszerű, egészséges trükköket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy változtatni szokásainkat tartós módon, hogy nekünk jobb egészség.

Testünk bizonyos számú bejövő kalóriát kap az étrendből, amelyet létfontosságú funkcióihoz, valamint a mindennapi tevékenységekhez használ. Nagyon egyszerűen a kalóriamérleg azt mondja nekünk, hogy ha a bejövő kalóriák magasabbak, mint azok, amelyek a testünket hizlalják: -), ez matematikai!.

Miért eszünk?

Miért eszünkA bevitt kalóriák fogyasztása elsősorban a patológiák hiányának körülményeitől függ: a bazális anyagcsere azt jelzi, hogy testünk hány kalóriát fogyaszt az alapvető funkciókhoz nyugalomban, majd a légzés, az emésztés, a szív és a vérkeringés stb…

Testünk a nap folyamán még állva is kalóriát fogyaszt, ez az összetevő a napi energiafogyasztás 45-75% – át teszi ki. Természetesen az emberek nem minden azonos bazális anyagcsere, de ez attól függ, hogy a testalkat, életkor, nem, sovány tömeg (a testrész nettó zsír: izmok, csontok, szervek, fogak, víz). A bazális anyagcsere kiszámításának eszköze.

A túlsúlyos emberek egyik klasszikus állítása (kifogása) az, hogy lassú anyagcseréjük van! Valójában az ellenkezője igaz, a felesleges zsír lelassítja az anyagcserét. A személy és személy közötti anyagcsere változásai nagyon alacsonyak (kivéve a hormonális diszfunkciók eseteit). Nyilvánvaló, hogy a fogyáshoz kevesebb kalóriát kell bevinnünk és / vagy többet kell égetnünk.

Az egyik szempont, amely megváltoztathatja a kihívásunkat a mérlegekkel, az, hogy összpontosítsunk arra, hogyan eszünk, és miért, amellett, hogy mi. Lássuk, milyen egyszerű trükköket lehet többet ér, mint ezer stratégiák, hogy tartós előnyöket. Miért eszünk? Az élelmiszerek bevezetésének fő okai szintetikusan három:

Éhezés szigorúan véve, eszünk, hogy túlélje, és biztosítja az alapvető kalóriát, hogy a testünk. Ezekben az esetekben bármit eszik, mivel a táplálkozás szükségessége meghaladja az ízlésen alapuló megkülönböztetést. Jellemző a sífutó sportokban az energiaellátás a versenyen az energiatartalékok feltöltésére.

Hogyan lehet kevesebbet enni, és jóllakott

Hogyan lehet kevesebbet enni, és jóllakottAz ízlés, az öröm miatt eszik. Ezekben az esetekben könnyen meghaladhatja a jóllakottság szintjét, hogy az étkezés végén kedvenc ételét vagy desszertjét kényeztesse. Tele lennénk, de a torokban van a felső kéz. Ebben az esetben azt a relaxációs állapotot keressük, amelyet az élelmiszer adhat, különösen a szénhidrátok, zsírok jól teljesítik ezt a funkciót. Jellemző az ilyen típusú a falánk evés, élelmiszerek, mint a tészta, kenyér, egészségtelen ételek.

Láttuk, hogy miért eszünk most menjünk tovább a gyakorlatba, nézzük meg, mi a trükk, hogy kevesebbet eszünk, és legyőzzük a fő ellenséget: az éhségérzetet (vagy az étvágyat). Az éhséget és a jóllakottságot az agy szabályozza a hipotalamuszon keresztül, amikor elérjük a jóllakottságot, az agy kikapcsolja az éhségérzetet.

A gyomor eléri a dilatáció bizonyos szintjét, a tápanyagellátás pedig egy sor hormont termel, amellyel az agynak kommunikál a jóllakottság elérésével. Ennek a folyamatnak az a legfontosabb szempontja, hogy csak 20 perc elteltével aktiválódik!!!

Lássuk a trükköket, tippeket, hogy kihasználják a tágulás a gyomor, valamint a késedelem a jóllakottság inger enni kevesebb és jobb. Lassan eszel teljesen a legfontosabb trükk, meg kell győződnünk arról, hogy a huszadik percben, hogy bevezette a legkevesebb étel, az időtartam attól függ, hogy a kompozíció az ételt, de még mindig győződjön meg arról, hogy tart ameddig csak lehetséges. Azokban az esetekben, amikor siet, jobb, ha egy kis snacket (a nap folyamán meg kell ismételni), mint az egész ebéd vagy vacsora gyors elfogyasztása.

Tippek és trükkök praktikus: tedd az evőeszközök után minden falat, rágni az ételt, rágás lassan aktiválja a hormonális válasz aktiválásával gyorsabban a jóllakottság érzését, az evőeszközök gyermekek által használt villák és kanalak kicsi, élvezheti az ételt, elemezte a különböző árnyalatai ízek, annusatelo és értékelik minden részletét, inni 3-4 pohár vizet, inni egyenletesen étkezés közben, inni nyugodt. Gyakori, hogy a víz fáj, valóban segít a gyomornedveknek különösen száraz élelmiszerek esetén, ha társaságban van, használja ki a beszélgetési szüneteket, ha televíziót néz, ne zavarja az élelmiszer tapasztalata, használjon kis lemezeket, hogy az élelmiszer mennyisége kitűnjön.

Alkalmazásával ezeket az egyszerű tippeket, a következetesség, az eredmények kiemelkedő, sőt, a múló nap lesz egy nagy kontrollálni az étvágyat, illetve csökkenti az élelmiszer-be, egy ördögi kör, a kitágul a gyomor-kal csökken aktiválása jóllakottság jelek, hogy a kisebb mennyiségű élelmiszer. Lassúság, nyugalom, a végrehajtás az étkezés megy, hogy hatástalanítsa az ideges éhség, a falánkság után néhány nappal. A karcsúsítás közvetlen hatása mellett ezek a szokások javítják az emésztést is, mivel mint tudjuk, az első emésztés a szájban történik.

A titok, hogyan kell vásárolni

A titok, hogyan kell vásárolniAz a hely, ahol az egészségünk alapjait építjük, a szupermarket! Menjen vásárolni ezzel a tudatossággal, minden könnyű lesz, keresse meg a jólét örömét. Egyáltalán nem vásárolnak zsíros ételek, egészségtelen ételek, valamint édességek, inkább a minőség, jó szórakozást, hogy szakács ételek, amelyek mennyisége nem jutalmazzák. Használjon gyümölcsöt, ha cukrokra van szüksége.

Ha nem talál megállapodást a családban a kiadások összetételéről, győződjön meg róla, hogy a fenti élelmiszerek jól el vannak rejtve, nem könnyen hozzáférhetők. Nem vásárol garantálja számunkra a pillanat, amikor le vagyunk, és a vágy, hogy igénybe a csomag chips vagy a csemege növekszik. Az édességek addiktívak, a “torok” evésének főszereplői, de a szenvedés első periódusa után a kötés megszakad, ha nincs kéznél.

A fenti intézkedések ugyanarra az étrendre vonatkoznak, a cél az, hogy először telítődjünk, nem pedig enni, de ha egészséges étrendet is hozzáadunk, az eredmények felerősödnek. Különösen alacsonyabb kalóriatartalmú, magas telítettségi indexű ételeket kell választani.

A rostban és vízben gazdag ételek mind a csökkentett kalóriabevitel, mind a jóllakottság szempontjából a legjobbak. Hús és hal is van egy jó arány a jóllakottság és kalória; ezért is használták és visszaéltek a hiperproteikus étrend az elmúlt években (elsősorban a Dukan diéta). Ami a szénhidrátokat illeti, a telítettség szintje a glikémiás indexétől függ, annál alacsonyabb az index, annál nagyobb a gyomor kitöltésének képessége. A Sydney-i Egyetem kiváló eszközt kínál az élelmiszerek glikémiás indexének kutatására.

Az Izraeli Consumer Physics cég olyan eszközt (nagy, mint kulcstartó) tervezett, amely infravörös sugarak segítségével képes elemezni az élelmiszereket (más információk mellett), és biztosítani a kalóriákat. A terméket SCiO-nak hívják, még mindig prototípus szinten van, de várhatóan még ebben az évben elindul. Az alján látható a videó, amely megmutatja a működését, SCiO beolvassa az élelmiszer, valamint biztosítja az adatokat, hogy a smartphone megtekintésére.

Láttuk, hogy fontos a vízbevitel étkezés közben, hogy csökkentse az élelmiszer-bevitelt, kalória, de ivóvíz a nap folyamán ugyanolyan fontos. Valójában az ivóvíz felgyorsítja az anyagcserét!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*